zatvori

#SanaLineaNovosti

Novosti

Sana Linea

    U preduzeću Sana Linea je danas zaposleno 110 radnika, a ono što daje specifičnost naspram drugih preduzeća, pogotovo van tekstilne branše, jeste to da je u potpunosti vođena od strane žena. Od direktora, preko šefa proizvodnje pa do posljednjeg zaposlenog, sve su žene. Ovaj ženski menadžment kroz godine poslovanja se pokazao više nego uspješan, spreman da se prilagodi na sve promjene i situacije u kojima se preduzeće našlo. I možda upravo ta crta ženstvenosti koja krasi "Sana Lineu" je faktor uspjeha koji joj ne da da posustane.
    Sve rijeke teku od izvora do ušća
    samo Sana teče prema vama.

Reklama

Sana linea će sašiti i donirati 10.000 hirurških maski

Tekstilna kompanija „Sana linea“ iz Kostajnice doniraće 10.000 zaštitnih maski za lice i tako dati svoj doprinos u borbi protiv virusa korona.
„Kako bi dala svoj doprinos u novonastaloj situaciji, `Sana linea` je odlučila da proizvede i donira 10.000 zaštitnih maski od pamuka“, rečeno je novinarima u Upravi ove kompanije.

Detaljnije

Nekad tekstilni gigant – danas moderna kompanija

Preduzeće “Sana Linea” iz Kostajnice zapošljava 150 radnika koji proizvode modnu kolekciju za mladu i poslovnu ženu. Direktor preduzeća Marijana Bučevac rekla je Srni da je ovo preduzeće bilo i ostalo prepoznatljivo po proizvodnji ženskih bluza, a danas je kolekcija proširena modnim komadima kao što su sakoi, pantalone, suknje, haljine…

Detaljnije

Crta ženstvenosti njihova prednost

Od menadžmenta do proizvodnje i prodaje, većina zaposlenih u preduzeću „Sana Linea“ iz Kostajnice, a koje se bavi proizvodnjom i prodajom modne konfekcije, su žene, što je, kako sami smatraju, tajna njihovog poslovnog uspjeha.

„Vrijedno i marljivo zalaganje žena, koje čine većinu radnog kolektiva na svim nivoima, bio bi recept…

Detaljnije