zatvori

#SanaLineaDanas

Danas

SANA LINEADanas

Od male tehnološki zastarjele tvornice, "Sana" se razvila u istinski privredni gigant - kombinat koji je objedinjavao sedam modernih tvornica, dvije radne zajednice i razgranatu maloprodajnu mrežu sa blizu tri hiljade zaposlenih radnika uspješno povezujući trikotažnu proizvodnju osnovnog materijala sa dobro smišljenim programom konfekcionisanja odjeće te dobro organizovanom prodajom cjelokupne produkcije u sopstvenim prodavnicama i preko veleprodaje na domaćim i svjetskim tržištima.

Nakon integracije sa "Sanom" i investiranja u modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih kapaciteta a nabavkom modernih strojeva i opreme prešlo se na novi proizvodni program ženskih bluza. Izgrađena je nova i adaptirana je stara proizvodna hala čime su se stvorili uslovi za povećanjem broja zaposlenih.

U preduzeću Sana Linea je danas zaposleno 110 radnika, a ono što daje specifičnost naspram drugih preduzeća, pogotovo van tekstilne branše, jeste to da je u potpunosti vođena od strane žena. Od direktora, preko šefa proizvodnje pa do posljednjeg zaposlenog, sve su žene. Ovaj ženski menadžment kroz godine poslovanja se pokazao više nego uspješan, spreman da se prilagodi na sve promjene i situacije u kojima se preduzeće našlo. I možda upravo ta crta ženstvenosti koja krasi "Sana Lineu" je faktor uspjeha koji joj ne da da posustane.

Danas, poslije više decenija uspješnog poslovanja, slobodno možemo reći da je Sana jedan od lidera u tekstilnoj industriji BiH. Posljednjih nekoliko godina „Sana Linea“ razvija svoju maloprodajnu mrežu i do sada je širom BiH otvoreno 13 maloprodaja, a pored toga svoju kolekciju plasira i na tržišta Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. U toku 2020. godine otvorena su dva maloptrodajna objekta u Srbiji, u Šapcu i Pančevu.
Ono po čemu je „Sana Linea“ specifična na tržištu jesu veličine od 38 do 52, kvalitet izrade i kvalitet materijala. Kolekcije su namjenjene savremenim damama koje su sigurne u sebe i svjesne svojih kvaliteta.

Sve rijeke teku od izvora do ušća samo Sana teče prema vama.

Danas

Sana Linea a.d.

Naše prednosti

Dostupnost

Naši proizvodi su dostupni u Bosni i Hercegovini, a od nedavno i u Srbiji.

Dostava

Dostava naših proizvoda se vrši brzom poštom na području BiH, te u Srbiji.

Korisnička podrška

Tim za korisničku podršku je dostupan svakog radnog dana. Pišite nam na info@sanalinea.net.