zatvori

#SanaLineaUslovi isporuke

Uslovi isporuke

Uslovi isporuke

Nakon što na web sajtu Modne kuće Sana Linea potvrdite željenu porudžbinu na email će Vam stići potvrda da je Vaša porudžbina primljena. U emailu će biti navedeni podaci vezani za isporuku.

 

Rok isporuke

Bosna i Hercegovina

Rok isporuke je 3-5 radnih dana za teritoriju BiH i počinje da teče od prvog narednog radnog dana poslije slanja porudžbine. Troškove isporuke na teritoriji BiH snosi naručilac. U slučaju kašnjenja isporuke naš operater će Vas obavestiti o istom.
Vašu porudžbinu za teritoriju BiH će u periodu od 8-16h svakog radnog dana isporučiti kurirska služba Pošte Srpske na adresu koju ste ostavili pri poručivanju. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Kurir ima obavezu da pokuša da uruči svaku pošiljku u dva navrata. Uobičajena praksa firme Pošte Srpske je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pokuša da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i da ugovori novi prigodan termin isporuke. Ukoliko Vas i drugi put nakon dogovaranja termina isporuke ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas telefonskim putem kako bismo ustanovili koji je razlog neuručenja pošiljke i kada Vam odgovara da istu ponovo pošaljemo.
Nakon slanja pošiljke, u Vašem nalogu ćete moći pratiti status pošiljke do uručenja.

 

Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

 

Način isporuke

Prilikom preuzimanja molimo Vas da vizuelno pregledate isporučen paket kako biste utvrdili da isti nema neka vidna oštećenja. Ukoliko ste izabrali transport Vašeg proizvoda putem kurirske službe Pošte Srpske i pri vizuelnom pregledu primijetite da postoje oštećanja za koja posumnjate da su mogla da utiču na kvalitet isporučenog proizvoda, molimo Vas odbijte prijem pošiljke. Ukoliko nakon otvaranja paketa i pregleda proizvoda koje ste kupili utvrdite da su proizvodi oštećeni tokom transporta molimo da ga takođe fotografišete i sve te fotografije uz reklamacioni obrazac pošaljete našem operateru na email adresu info@sanalinea.net.
Potrebno je da nas o svim nastalim problemima odmah obavijestite putem emaila info@sanalinea.net kako bi smo u narednim isporukama bili efikasniji.
Ukoliko je pri vizuelnom pregledu pošiljka naizgled bez oštećenja možete da potpišete prijem pošiljke i istu slobodno preuzmete.
U slučaju da imate bilo koju primedbu, pitanje ili sugestiju molimo Vas da nam se obratite na email adresu info@sanalinea.net.
Ukoliko želite da poručite naše proizvode sa mestom isporuke van teritorije BiH, a niste sigurni u bilo koji aspekt procesa poručivanja, isporuke ili eventualnih troškova koje ovakav vid isporuke može da ima molimo da nam se obratite upitom na broj telefona +387 52 663 112 ili slanjem emaila na adresu info@sanalinea.net.


U slučaju da iz objektivnih okolnosti nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku poručenih artikala o tome će Vas naš operater obavijestiti u najkraćem roku i ponuditi Vam neko od mogućih alternativnih rešenja.


VAŽNO: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme „KUPI“, saglasni ste sa uslovima isporuke.