zatvori

#SanaLineaPolitika privatnosti

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Modna kuća Sana Linea izuzetno cijeni povjerenje koje ste nam ukazali. Kao Vaš pouzdan partner tokom prethodnih godina garantujemo Vam da ćemo čuvati privatnost podataka koje ste nam dostavili.
Podrazumijevamo da ste time što koristite našu web aplikaciju prethodno pročitali i saglasili se sa opštim uslovima korišćenja i prodaje.
Na našem web sajtu svi naši korisnici mogu redovno pratiti eventualne promene opštih uslova korišćenja i prodaje te posljedično način i namjenu obrade prikupljenih ličnih podataka.
Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika i Sana Linea ne kontroliše, niti je odgovorna za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi imaju neodgovarajući sadržaj, sadrže viruse ili druge štetne materijale, vrijeđaju ili narušavaju autorska prava.
Modna kuća Sana Linea nije odgovorna za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem ličnih komentara ostavljenih u sekciji “blog” ili “novosti”. Zadržavamo pravo da uklonimo sve poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, neprimjerenim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim. Ne smatramo se odgovornim niti smo u obavezi da pratimo komentare korisnika i samim tim odričemo odgovornost za sadržaj bilo kog saopštenja, bez obzira da li proizilazi ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.


Pravo na informaciju

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja koje se tiču politike zaštite Vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa Vašim privatnim podacima, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@sanalinea.net ili nas pozovite telefonom na broj +387 52 663 112 u periodu od 10:00 do 14:00 časova svakog radnog dana.
U svakom trenutku možete nas zamoliti za upoznavanje sa Vašim ličnim podacima koje obrađujemo, možete tražiti njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.
Sana Linea zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja u svako vrijeme, može promijeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta, kao i da može da vrši izmjene i dopune svih uslova korišćenja.
Sve promjene uslova našeg poslovanja, uključujuči i opšte uslove poslovanja i obradu podataka o ličnosti objavićemo na našem web sajtu. Naši registrovani korisnici će imati dodatnu privilegiju pošto ćemo ih obavijestiti slanjem odgovarajućeg obavještenja na dostavljene elektronske adrese. Međutim, bez obzira na ove pogodnosti registrovanih korisnika molimo sve korisnike da redovno čitaju aktuelne opšte uslove poslovanja Modne kuće Sana Linea te posljedično i namjenu i način obrade prikupljenih ličnih podataka u dijelu web sajta za to namijenjenom. Svaki korisnik, bez obzira da li je registrovan ili ne, može ukoliko želi da se informiše o našoj politici privatnosti kao i o ostalim uslovima poslovanja i direktnim upitom na elektronsku adresu info@sanalinea.net ili pozivom na telefonski broj +387 52 663 112 u periodu od 10:00 - 14:00 časova svakog radnog dana.


Zaštita privatnosti podataka

Modna kuća Sana Linea za potrebe efikasnog i sigurnog poslovanja sakuplja sljedeće lične podatke: ime i prezime, adresu i mesto prebivališta, adresu elektronske pošte, kontakt telefonski broj, lozinku u šifriranom obliku te ostale podatke koje korisnik unese u obrasce na našem web sajtu www.sanalinea.net. Korisnik odgovara za tačnost unesenih podataka. Navedeni podaci su nam neophodni kako bismo bili u mogućnosti da Vam isporučimo proizvode koje ste poručili u našoj online prodavnici, kao i da Vas obavijestimo o trenutnom statusu porudžbenice. Takođe, podatke koristimo kako bismo pružili podršku u slučaju da Vam je potrebna, u postupcima organizacija nagradnih igara, kao i u cilju unapređenja kvaliteta servisa i asortimana koji nudimo našim vjernim kupcima.
Molimo Vas da nas obavijestite o promjeni bilo kog ličnog podatka koji se evidentira prilikom registracije. U slučaju promjene o kojoj nismo obavješteni nismo u mogućnosti da odgovaramo za bilo kakve nedostatke u pogledu efikasnosti realizacije Vaše narudžbenice, odnosno isporuke naših proizvoda.
Podaci koje ste nam dostavili prilikom posjete i/ili registracije u našoj online prodavnici se čuvaju i obrađuju u skladu sa internim pravilima poslovanja i bezbjednosti Modne kuće Sana Linea uz strogu kontrolu dostupnosti istih isključivo onim zaposlenima kojima su isti potrebni u cilju efikasnog obavljanja poslova. Zaposleni Modne kuće Sana Linea su u obavezi da poštuju povjerljivost Vaših podataka.
Modna kuća Sana Linea podatke koje ste nam povjerili neće dostaviti neovlaštenim trećim osobama i sa njima će postupati u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Lične podatke možemo dostaviti trećim licima isključivo po zakonskoj dužnosti, ovlašćenim ustanovama, a u skladu sa važećom zakonskom regulativom BiH.

 

„Kolačići“ (cookie)

Modna kuća Sana Linea koristi „kolačiće“ (Cookies) prilikom Vaših posjeta našoj web lokaciji kako bismo Vam pomogli da korišćenje našeg web sajta prilagodite Vašim potrebama i kako biste pretraživali sve što želite brže i efikasnije.
Pojedinačnom korisniku se na početku posjete dodijeli kolačić sesije za identifikaciju i praćenje potrošačke korpice. Modna kuća Sana Linea može na korisnikov kompjuter spremiti i druge kolačiće, kao što su identifikacioni broj korisnika u šifriranom obliku (za prepoznavanje korisnika prilikom sljedeće posjete). Kolačići sesije se u memoriju servera pohranjuju samo za vrijeme trajanja posjete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok su trajni kolačići pohranjeni na kompjuteru korisnika 2 godine, nakon toga postanu neaktivni. Naši kolačići ne mogu da budu korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Sem toga, Vaši lični podaci se skladište tek po dobijanju vaše izričite saglasnosti ili ako je to apsolutno neophodno da biste mogli da koristite ponuđenu uslugu i pristupite joj.
Svaki korisnik u svakom trenutku može da izbriše kolačiće iz svog računara ili mobilnog uređaja, pokretanjem odgovarajuće opcije u Vašem Internet browser-u.

 

Prijava na e-novosti

Možete se prijaviti na naše e-novosti kojima Vas, do opoziva, obavještavamo o: novostima u ponudi u našoj online prodavnici i maloprodajnim objektima, tekućim marketinškim aktivnostima, popustima za vjernost-program lojalnosti, nagradnim igrama, posebnim događajima koje Modna kuća Sana Linea organizuje, kao i o svim drugim aktuelnim događanjima vezanim za Modnu kuću Sana Linea. Nakon popunjavanja obrasca, korisnik će na navedenu elektronsku adresu primiti poruku potvrde. Korisnik potvrđivanjem odgovarajućeg obrasca do opoziva ostaje prijavljen na e-novosti Modne kuće Sana Linea (tzv. opt-in odobrenje). Bilo kada korisnik može pismeno ili klikom na dugme Odjava u e-novostima ili putem mobilnog aparata u formi sms-a zatražiti da operater ličnih podataka trajno ili privremeno prestane koristiti njegove lične podatke u cilju direktnog marketinga što će biti učinjeno u roku od 15 dana od dana prijema zahtjeva.

 

Registracija korisnika

Našu online prodavnicu možete koristiti kao „Registrovani korisnik“ ili kao „Gost“.

Registrovani korisnici u postupku registracije prosljeđuju zahtjevane podatke. Svaki registrovani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku, koja je tajna i poznata isključivo korisniku. Potrebno je da korisnik garantuje da će svojim korisničkim imenom i lozinkom upravljati isključivo lično, odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na naš web sajt. Konačni kupac u našoj online prodavnici je isključivo onaj registrovani korisnik koji kupuje robu za sopstvene potrebe ili neprofitnu djelatnost. U našoj online prodavnici kupac je isključivo fizička osoba. U slučaju da se korisnik registruje, Modna kuća Sana Linea će upisane podatke o kupcu, do opoziva, koristiti za obradu korisnikove porudžbenice, pripremanje drugih relevantnih ponuda, kao i za marketinške analize koje će pomoći u poboljšanju naše prodajne ponude. Podaci mogu biti korišteni i za ponovljeni marketing. Firma Modna kuća Sana Linea podatke čuva do opoziva ili odjave u skladu sa zakonskom regulativom BiH. Korisnik se može bilo kada pismeno odjaviti mailom poslatim na info@sanalinea.net. U slučaju da korisnik želi izbrisati korisnički račun, e-obaveštenje mora sadržati sljedeće podatke: naslov poruke treba da bude Ukidanje korisničkog računa; u sadržaju poruke molimo navedite ime i prezime korisnika, adresa i elektronska adresa na koju se korisnik registrovao; poruka mora biti poslata sa elektronske adrese sa koje se korisnik prijavio kao registrovani član.

 

Kontaktni obrasci

Korisnik našeg web sajta može modnoj kući Sana Linea postaviti specifična pitanja posredstvom kontaktnih obrazaca koji su na našem sajtu dostupni na više mesta ili alternativno putem elektronskih adresa. Podaci koje korisnik dostavi prilikom postavljanja željenih upita će biti korišćeni za rješavanje korisnikovih pitanja.
E-adrese navedene na web stranici nisu lične, već poslovne e-adrese modne luće Sana Linea. Znači, iste nisu vezane za jednu konkretnu fizičku osobu nego podatke dostavljene ovim putem mogu obrađivati različite osobe, a sve u cilju brzog i efikasnog rješavanja korisnikovog pitanja. Slanjem e-poruke posredstvom web obrasca ili na adrese navedene na tom web mestu korisnik se slaže sa opštim uslovima korišćenja naše online prodavnice koja se nalazi na adresi www.sanalinea.net.


Povezanost sa društvenim mrežama

Klikom na ikonu neke od društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter itd…) koje se nalaze na web stranici Modne kuće Sana Linea, korisnik može jednostavno pristupiti našem profilu na željenim društvenim mrežama. Pored naših profila korisnik može da pristupi i objavama drugih profila na društvenim mrežama različitih sadržaja povezanih sa Modnom kućom Sana Linea.
Klikom na neku od ponuđenih ikona društvena mreža će omogućiti korisniku efikasno i brzo relevantne informacije, a sve u skladu sa korisnikovim web aktivnostima i izabranim preferencama.


Sigurnost plaćanja 

Modna kuća Sana Linea za prenos svih ličnih podataka naših korisnika koristi tehnologiju SSL, koja vodi računa o kodiranju svih informacija poslatih porudžbenicom.
Plaćanje svih porudžbenica u BiH se vrši u konvertibilnim markama (BAM). Plaćanje se vrši pouzećem što znači da ćete robu platiti prilikom preuzimanja iste od strane kompanije za brzu dostavu robe s kojom u tom momentu imamo ugovor o isporuci.


Operater ličnih podataka 

Operater svih ličnih podataka je Modna kuća Sana Linea, Ustanička 6, 79224 Kostajnica, BiH. Eventualna pitanja o privatnosti i obradi ličnih podataka možete postaviti na elektronsku adresu: info@sanalinea.net ili nas pozvati telefonom na broj +387 52 663 112 u periodu od 10:00 do 14:00 časova svakog radnog dana. Ukoliko Vam je zgodnije možete nam se obratiti i na adresu Modna kuća Sana Linea, Ustanička 6, 79224 Kostajnica, BiH.

 

Osnovni podaci o nama:

Sana Linea
Ustanička 6, 79224 Kostajnica, BiH
Tel. +387 52 663 112
Faks. +387 52 663 160
Email. info@sanalinea.net