zatvori

#SanaLineaNačin plaćanja

Način plaćanja

Način plaćanja

Omogućili smo Vam dokazan i efikasan model plaćanja pouzećem gotovinski u trenutku isporuke za sve Vaše kupovine na online sajtu Modne kuće Sana Linea.

 

Plaćanje gotovinski u trenutku isporuke

Ukoliko želite da kupite neki proizvod u našoj online prodavnici, a da isporuka bude na teritoriji BiH, imate mogućnost plaćanja pouzećem gotovinski u trenutku isporuke putem kurirske službe.
U slučaju povraćaja sredstava kada ste robu platili u gotovini obavezujemo se da ćemo povraćaj sredstava izvršiti isključivo preko platne kartice (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja) ili uplatom na Vaš tekući račun. Ne možete ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtijevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu u gotovini.


Teritorija BiH

Proizvode Modne kuće Sana Linea možete platiti za isporuku na teritoriji BiH pouzećem gotovinski u trenutku isporuke putem kurirske službe Pošte Srpske.
Poručene proizvode šaljemo Vam u roku od 3-5 radnih dana od prijema potvrde porudžbine.
Ukoliko plaćate pouzećem plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine. 
Plaćanje svih porudžbenica u BiH se vrši u konvertibilnim markama (BAM).

 

Ukoliko niste u mogućnosti da izvršite plaćanje navedenim načinom, molimo Vas kontaktirajte nas na email adresu info@sanalinea.net ili nas pozovite telefonom na broj +387 52 663 112 u periodu od 10:00 do 14:00 časova svakog radnog dana za sve dodatne informacije.

 

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme KUPI, saglasni ste sa uslovima Načina plaćanja.

 

Želimo vam ugodnu kupovinu!