zatvori

#SanaLineaReklamacija

Reklamacija

Reklamacija

Modna kuća Sana Linea izuzetnu pažnju posvećuje kvalitetu svojih proizvoda. Ukoliko se dogodi da ipak imate neku primedbu mi smo tu da je riješimo na najefikasniji način.
Napomena: fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora ili prikaza na mobilnom uređaju, ne možemo garantovati potpunu jednakost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici (potrošači) vide na ekranu svog monitora ili mobilnog uređaja. Molimo Vas da imate u vidu da u takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.


Postupak reklamacije

Ukoliko imate reklamaciju, žalbu, primjedbu ili želite da izvršite povrat kupljenog artikla postupak je jednostavan:

 

1.    Molimo Vas da popunite obrazac. Možete da ga preuzmete ovdje.
2.    Popunite podatke u obrazcu i pošaljite ga na email adresu info@sanalinea.net. Molimo Vas da u prilogu pošaljete scan / fotokopiju računa / otpremnice koji ste dobili uz proizvod.
3.    Od nas ćete dobiti potvrdu o prijemu sa brojem pod kojim je zavedena u našem registru. Ovo je broj za praćenje statusa Vaše reklamacije.
4.    Vaše reklamacije će u najkraćem roku biti obrađene, a o odluci po Vašoj reklamaciji ćemo Vas obavijestiti pisanim putem.
5.    Molimo Vas da se u pisanoj formi izjasnite na naš predlog o rješenju reklamacije. Operater će Vas po prijemu izjašnjenja obavijestiti o preostalim koracima za uspješnu realizaciju reklamacije.
6.    Nakon što nam vratite artikl na koji ulažete reklamaciju poslaćemo Vam ili popravljen artikal ili nov ispravan artikal ili zamjenski artikal za koji ste se opredijelili ili ispravnu veličinu ukoliko ste dobili greškom drugu veličinu ili u slučaju da artikal nemamo više na raspolaganju, a Vi ne želite isporuku nekog drugog artikla iz našeg asortimana biće Vam izvršen povraćaj novca.

Molimo Vas da ne pokušavate lično da ostavite ili mijenjate Vaš artikal u nekom od Sana Linea maloprodajnih objekata.
Povrat lično u neku od Sana Linea maloprodajnih radnji je moguć jedino i isključivo ukoliko želite da zamijenite Vaš artikal za isti u drugoj veličini.

 

Uslovi za ulaganje žalbe, reklamacije ili primjedbe

Imate pravo na žalbu, reklamaciju primjedbu u sljedećim slučajevima:

 

1.    Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj bilo po vrsti, količini ili veličini.
2.    U slučaju da prateća dokumentacija (račun) nije odgovarajući u bilo kom segmentu.
3.    Ako je na proizvodu jasno vidljivo da ima grešku / manu i da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem tj postupanjem u skladu sa navodima u pratećoj deklaraciji već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju ili transportu.
4.    U slučaju nesaobraznosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, a Vi ste se kao kupac ponašali sa robom u skladu sa pravilima definisanim u deklaraciji svakog pojedinačnog proizvoda.

Molimo Vas da nas u najkraćem roku a najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke kontaktirate i prijavite reklamaciju. Možete da nam se obratite na email adresu info@sanalinea.net, ili nas pozovite telefonom na broj +387 52 663 112 u periodu od 10:00 do 14:00 časova svakog radnog dana.

 

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme KUPI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

 

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da popunite online obrazac molimo Vas da sve podatke iz obrazca napišete u pisanoj formi i dostavite sa obaveznim prilogom računa / otpremnice na adresu Sana Linea, Ustanička 6, 79224 Kostajnica, BiH.