zatvori

#SanaLineaOpšti uslovi

Opšti uslovi

Uslovi korišćenja i prodaje

Na našoj Web stranici i povezanim društvenim nalozima kao i društvenim medijima, uključujući bez ograničenja, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Sana Linea modna kuća na veleprodajnoj i maloprodajnoj osnovi, reklamira i prodaje svoje proizvode.
Korištenjem naše web stranice prihvatate navedene uslove korištenja:

Objavljivanje ličnih podataka, uključujući informacije vezane za plaćanje, adresu, i račune, te stvaranje računa na našoj stranici, ili klikom na dugme kupi ili slično drugo dugme, Vi potvrđujete:
- Da ste pročitali ove uslove.
- Da razumijete uslove korištenja.
- Da prihvatate uslove korištenja.
Ako se ne slažete sa gore navedenim uslovima, nemojte koristiti usluge ili web stranicu. Ako u bilo kojem datom trenutku niste spremni biti vezani ovim uslovima trebate, gdje je to moguće označiti da ne prihvatate uslove korištenja i prestati koristiti naše usluge.

 

Reklamacija robe

Sana Linea želi da budete zadovoljni svojom kupovinom sa naše web stranice. Sva kupljena roba može se vratiti u Sana Linea-u u skladu sa politikom povrata robe koja je objavljena na ovoj web stranici.

 

Promocije i nagrade

Sve promocije i nagrade opisane i objavljene na ovoj web stranici biće utvrđene pravilima koja regulišu takav događaj.

 

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove web stranice kao i ostale materijale koji su dostupni putem povezanih društvenih medija, zaštićeni su zakonom.
Ne smijete mijenjati, objavljivati, prenositi, učestvovati u prenosu ili prodaji, osim gdje je to izričito dopušteno i ne smijete koristiti sadržaj sa ove web stranice u cjelosti ili djelimično.
Zadržavamo pravo mogućnosti da ukinemo usluge na ovoj web stranici bez prethodne obavijesti i odričemo se bilo kakve odgovornosti iz bilo kojeg razloga, ako kršite ove uslove.
Zadržavamo pravo izmjene ovih uslova.
Ovi uslovi biće tumačeni i uređeni prema zakonima Bosne i Hercegovine.