zatvori

#SanaLineaNovosti

Sana linea će sašiti i donirati 10.000 hirurških maski

Sana Linea

    U preduzeću Sana Linea je danas zaposleno 110 radnika, a ono što daje specifičnost naspram drugih preduzeća, pogotovo van tekstilne branše, jeste to da je u potpunosti vođena od strane žena. Od direktora, preko šefa proizvodnje pa do posljednjeg zaposlenog, sve su žene. Ovaj ženski menadžment kroz godine poslovanja se pokazao više nego uspješan, spreman da se prilagodi na sve promjene i situacije u kojima se preduzeće našlo. I možda upravo ta crta ženstvenosti koja krasi "Sana Lineu" je faktor uspjeha koji joj ne da da posustane.
    Sve rijeke teku od izvora do ušća
    samo Sana teče prema vama.

Reklama

Sana linea će sašiti i donirati 10.000 hirurških maski

Tekstilna kompanija „Sana linea“ iz Kostajnice doniraće 10.000 zaštitnih maski za lice i tako dati svoj doprinos u borbi protiv virusa korona.
„Kako bi dala svoj doprinos u novonastaloj situaciji, `Sana linea` je odlučila da proizvede i donira 10.000 zaštitnih maski od pamuka“, rečeno je novinarima u Upravi ove kompanije.

Maske će uskoro biti donirane radnicima kompanije, privrednim subjektima na području opštine Kostajnica i poslovnim partnerima.

Kako kažu u kompaniji, maske su za višekratnu upotrebu jer se mogu prati na temperaturi od 90 stepeni i ponovo koristiti.

Preduzeće „Sana linea“ iz Kostajnice ima dugu tradiciju u tekstilnoj industriji – osnovano je 1947. godine, nekadašnji je tekstilni gigant, a danas privatizovana moderna kompanija koja zapošljava 150 radnika.

Izvor: Privredna komora Republike Srpske